Italský bramborový salát
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Velmi snadné
- 4-6 porcí
Skip to ingredients
Suroviny
- 1 kg mladé brambory, rozkrojené na poloviny
- 1 lžíce olivový olej
- 3 lžíce parmezán, nastrouhaný (lze nahradit vegetariánskou alternativou)
- malý svazek bazalka, nahrubo nasekaná
- 6 ks sušená rajčata, najemno nakrájená
Postup přípravy
- KROK 1
Brambory uvařte do měkka (cca 15 minut), poté sceďte a nechte mírně vychladnout. Prošlehejte olivový olej s parmezánem, solí, pepřem nebo jiným kořením dle chuti. Promíchejte brambory se směsí oleje a parmezánu, bazalkou a sušenými rajčaty. Podávejte, dokud jsou brambory teplé.