Jednoduché obědy z brambor: Chutné a rychlé recepty
Showing 1 to 10 of 10 results
Červené brambory s křenem a zakysanou smetanou
Vařené brambory báječně ladí s křenem a zakysanou smetanou. Hodí se jako příloha, ale můžete si je dát s chutí jako hlavní chod.
Bramborovo-koprové lívance s gravlaxem
Jednoduché bramborové lívance inspirované tradičními ruskými bliny si báječně rozumí s koprem a zeleninovým salátem doplněným o skandinávskou pochoutku z lososa zvanou gravlax. Dejte si je ke snídani, svačině nebo k večeři!
Italský bramborový salát
Zkuste lehký bramborový salát po italsku, kde místo majonézové zálivky září olivový olej s parmezánem v doprovodu aromatické bazalky a lahodných sušených rajčat. Skvělá příloha ke steaku nebo ke grilované rybě!
Bramborový salát s tuňákem, fazolkami a edamame
Tento salát připravíte už za pár minut a skvěle se hodí jako svěží hlavní chod: je bohatý na chuť a vitamín C navíc je skvělý třeba i do krabiček s sebou do práce.
Kari s brambory a žampiony
Chutné, pikantní vegetariánské (i veganské) jídlo za méně než půl hodiny na stole? Vyzkoušejte výživné a lahodné kari
Bramborový salát s uzeným lososem
Jednoduchý a naprosto geniální bramborový salát s uzným lososem je jako stvořený pro večeři ve dvou. Pro více porcí vynásobte suroviny počtem osob a získáte lehký salát na párty nebo jinou sešlost s rodinou či přáteli.
Brambory s hráškem a slaninou
Zkuste obyčejnou přílohu oživit barevně i chuťově. Brambory s hráškem a slaninou mají potenciál stát se oblíbenou přílohou.
Teplý bramborový salát s tuňákem
Udělejte si rychlý chutný bramborový salát s tuňákem. Do třiceti minut ho můžete mít na stole!
Nové brambory s fazolkami a řeřichou
Kouzlo vařených nových brambor a křupavých fazolek tkví v dokonalé jednoduchosti. Řeřicha dodá už tak lahodné příloze správný šmrnc.
Kotlík s treskou a bramborami
Tento rybí kotlík chutná velmi plně a bohatě, ale ve skutečnosti je nízkotučný a nízkokalorický - rychlá a snadná všednodenní večeře