
Rizoto je osvědčenou volbou, když spěcháme. Poradíme, čím ho vylepšit
Showing 1 to 6 of 6 results
Rizoto s citronem a hráškem
S pouhými pěti ingrediencemi jednoduše připravíte skvělé rizoto s citronem a hráškem i po náročném dni v práci.
Rizoto s lesními houbami
Vyzkoušejte italskou klasiku obohacenou o úrodu čerstvých hub z našich českých lesů. Tohle jednoduché rizoto se hodí jako samostatný oběd či večeře, ale také netradiční příloha ke steaku nebo jinému masu.
Rizoto s uzenou makrelou
Pořádně zahřeje v nevlídném a deštivém dni a navíc dodá porci rybího masa
Citrónové rizoto s krevetami a hráškem
Tlakový hrnec neboli papiňák je užitečný pomocník. Na krémové italské rizoto jako dělaný! Připravíte v něm pokrm i bez míchání.
Kuřecí rizoto
Uvařte si večeři, na kterou se můžete spolehnout. Toto jednoduché rizoto z kuřecího masa je ochucené uzenou slaninou a spoustou parmezánu.
Pórkové rizoto
Udělejte z pórku hvězdu tohoto rizota. Nezapomeňte také na důležitost másla a kvalitního tvrdého sýra pro skvělé rizoto.