reklama

Suroviny

  • 4 ks bagel, se semínky
  • 200 g tuňák, ve vlastní šťávě, odkapaný
  • 1 lžíce majonéza
  • 1 ks citron, šťáva
  • 1 svazek jarní cibulka, nahrubo nasekaná
  • 1 ks rajče, nakrájené na tenké plátky
  • hrst čedar, nastrouhaný

Postup přípravy

  • KROK 1

    Rozpalte kontaktní gril. Bagely podélně rozřízněte, položte na gril a opečte z obou stran dozlatova. Mezitím dejte tuňáka do mísy a přidejte majonézu, citronovou šťávu a jarní cibulku. Podle chuti osolte, opepřete a dobře promíchejte.

  • KROK 2

    Směs s tuňákem rozprostřete na spodní polovinu každého ze 4 bagelů a navrch položte plátky rajčat. Posypte hrstí strouhaného čedaru a poté grilujte 1 minutu, dokud se sýr nerozpustí. Přiklopte horními polovinami bagelů a podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama