Bagel s tuňákovou pomazánkou
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Velmi snadné
- 4 porce
Skip to ingredients
Suroviny
- 4 ks bagel, se semínky
- 200 g tuňák, ve vlastní šťávě, odkapaný
- 1 lžíce majonéza
- 1 ks citron, šťáva
- 1 svazek jarní cibulka, nahrubo nasekaná
- 1 ks rajče, nakrájené na tenké plátky
- hrst čedar, nastrouhaný
Postup přípravy
- KROK 1
Rozpalte kontaktní gril. Bagely podélně rozřízněte, položte na gril a opečte z obou stran dozlatova. Mezitím dejte tuňáka do mísy a přidejte majonézu, citronovou šťávu a jarní cibulku. Podle chuti osolte, opepřete a dobře promíchejte.
- KROK 2
Směs s tuňákem rozprostřete na spodní polovinu každého ze 4 bagelů a navrch položte plátky rajčat. Posypte hrstí strouhaného čedaru a poté grilujte 1 minutu, dokud se sýr nerozpustí. Přiklopte horními polovinami bagelů a podávejte.