reklama

  • 4 ks bagel
    se semínky
  • 200 g tuňák
    ve vlastní šťávě, odkapaný
  • 1 lžíce majonéza
  • 1 ks citron
    šťáva
  • 1 svazek jarní cibulka
    nahrubo nasekaná
  • 1 ks rajče
    nakrájené na tenké plátky
  • hrst čedar
    nastrouhaný

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal257
  • tuky9g
  • nasycené3g
  • sacharidy29g
  • cukry4g
  • vláknina2g
  • proteín17g
  • sůl1.28g

Postup přípravy

  • krok 1

    Rozpalte kontaktní gril. Bagely podélně rozřízněte, položte na gril a opečte z obou stran dozlatova. Mezitím dejte tuňáka do mísy a přidejte majonézu, citronovou šťávu a jarní cibulku. Podle chuti osolte, opepřete a dobře promíchejte.

  • krok 2

    Směs s tuňákem rozprostřete na spodní polovinu každého ze 4 bagelů a navrch položte plátky rajčat. Posypte hrstí strouhaného čedaru a poté grilujte 1 minutu, dokud se sýr nerozpustí. Přiklopte horními polovinami bagelů a podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama