reklama

Suroviny

  • 1 ks bageta velká
  • 3 lžíce pesto zelené
  • 1 ks rajče velké
  • 200 g mozzarella
  • 2 hrsti špenát mladé listy
  • 1 hrst bazalka listy
  • 6 koleček salám suchý

Postup přípravy

  • KROK 1

    Bagetu podélně rozpůlte a trochu vydlabejte střídku. Spodní polovinu potřete pestem. Rajčata nakrájejte na tenké plátky a položte na pesto. Mozzarellu nakrájejta také na plátky a položte na rajčata.

  • KROK 2

    Naneste vrstvu špenátových listů a bazalky a salám.

  • KROK 3

    Zabalte bagetu do pečícího papíru, svažte provázkem a uložte do lednice zatížené něčím těžkým (my jsme použili pánev). Nechte alespoň 1 hodinu odležet. Chutě prolnou a sendvič se zploští, takže bude jednodušší ho nakrájet, aniž by všechny ingredience vypadly.

reklama
reklama
reklama
reklama