Jednoduchý bramborový salát s červenou cibulí
- Příprava a čas vaření
- Vaření -
- Velmi snadné
- Porce 4
Skip to ingredients
Suroviny
- 750g malé nové brambory
- 4 lžíce bílého vína
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 tenká nakrájená červená cibule
- 3 lžíce hrubě nasekané petrželky
Postup přípravy
- KROK 1
Nové brambory vařte 15–20 minut, poté sceďte a vraťte do pánve. Každou bramboru lehce rozmačkejte šťouchadlem nebo vidličkou, aby byly prasklé, ale stále celé. Vraťte na oheň a zalijte bílým vínem. Zprudka vařte 2–3 minuty, dokud se většina vína neodpaří. Vmícháme olivový olej, malou na tenké plátky nakrájenou červenou cibuli a nahrubo nasekanou petrželku. Okořeníme a promícháme.