reklama

  • 1 kg nové brambory
    malé
  • 250 g zelené fazolky
    pokrájené
  • 1 hrst řeřicha

Na dresink

  • 1 stroužek česnek
    drcený
  • 1 lžička červený vinný ocet
  • 1 lžička dijonská hořčice
  • 3 lžíce olivový olej

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal178
  • tuky6g
  • nasycené1g
  • sacharidy28g
  • cukry0g
  • vláknina3g
  • proteín4g
  • sůl0.11g

Postup přípravy

  • krok 1

    Dobře oprané brambory vařte 15 minut, na poslední 4 minuty přidejte fazolky. Sceďte a zchlaďte pod studenou vodou, aby byly jen teplé. Pokud máte čas, můžete je po scezení pouze dát na stranu.

  • krok 2

    Suroviny na zálivku smíchejte a přidejte k bramborám a fazolkám. Posypte řeřichou a ihned podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama