Nové brambory s fazolkami a řeřichou
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- 20 minut
- Velmi snadné
- 6 porcí
Skip to ingredients
Suroviny
- 1 kg nové brambory, malé
- 250 g zelené fazolky, pokrájené
- 1 hrst řeřicha
Na dresink
- 1 stroužek česnek, drcený
- 1 lžička červený vinný ocet
- 1 lžička dijonská hořčice
- 3 lžíce olivový olej
Postup přípravy
- KROK 1
Dobře oprané brambory vařte 15 minut, na poslední 4 minuty přidejte fazolky. Sceďte a zchlaďte pod studenou vodou, aby byly jen teplé. Pokud máte čas, můžete je po scezení pouze dát na stranu.
- KROK 2
Suroviny na zálivku smíchejte a přidejte k bramborám a fazolkám. Posypte řeřichou a ihned podávejte.