Bresaola s exotickou ovocnou salsou
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Snadné
- 6 porcí
Skip to ingredients
Suroviny
- 6 ks plátky ananasu, tenké
- 6 ks plátky manga, nakrájené na kostičky
- 18 až 24 plátků bresaola, (italská sušená šunka z hovězího masa)
- 1 ks balení rukola nebo řeřicha
- olivový olej, k podávání
- balzamikový ocet, k podávání
- olivová ciabatta, rozpečená (k podávání)
Postup přípravy
- KROK 1
Na ovocnou salsu míchejte ananas a mango. Na 6 talířů rozložte plátky bresaoly a na každý položte malou hrst rukoly nebo řeřichy. Těsně před podáváním je přelijte lžící ovocné salsy a zakápněte trochou olivového oleje a balzamikového octa. Podávejte s plátky rozpečené olivové ciabatty.