Bresaola s exotickou ovocnou salsou
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Snadné
- 6 porcí
Přejít na suroviny
- 6 ks plátky ananasutenké
- 6 ks plátky manganakrájené na kostičky
- 18 až 24 plátků bresaola(italská sušená šunka z hovězího masa)
- 1 ks balení rukola nebo řeřicha
- olivový olejk podávání
- balzamikový ocetk podávání
- olivová ciabattarozpečená (k podávání)
- kcal126
- tuky4g
- nasycené0g
- sacharidy7g
- cukry0g
- vláknina1g
- proteín16g
- sůl2.01g
Postup přípravy
krok 1
Na ovocnou salsu míchejte ananas a mango. Na 6 talířů rozložte plátky bresaoly a na každý položte malou hrst rukoly nebo řeřichy. Těsně před podáváním je přelijte lžící ovocné salsy a zakápněte trochou olivového oleje a balzamikového octa. Podávejte s plátky rozpečené olivové ciabatty.