reklama

  • 6 ks plátky ananasu
    tenké
  • 6 ks plátky manga
    nakrájené na kostičky
  • 18 až 24 plátků bresaola
    (italská sušená šunka z hovězího masa)
  • 1 ks balení rukola nebo řeřicha
  • olivový olej
    k podávání
  • balzamikový ocet
    k podávání
  • olivová ciabatta
    rozpečená (k podávání)

Nutriční hodnoty: per serving

  • kcal126
  • tuky4g
  • nasycené0g
  • sacharidy7g
  • cukry0g
  • vláknina1g
  • proteín16g
  • sůl2.01g

Postup přípravy

  • krok 1

    Na ovocnou salsu míchejte ananas a mango. Na 6 talířů rozložte plátky bresaoly a na každý položte malou hrst rukoly nebo řeřichy. Těsně před podáváním je přelijte lžící ovocné salsy a zakápněte trochou olivového oleje a balzamikového octa. Podávejte s plátky rozpečené olivové ciabatty.

reklama
reklama
reklama
reklama