reklama

  • 1 bulva celeru
    nastrouhaná nahrubo nebo nakrájená na tenké nudličky
  • 1 velká mrkev
    nastrouhaná nahrubo nebo nakrájená na tenké nudličky
  • malý svazek kopru
    nasekaný
  • 6 lžíce majonéza light
  • šťáva z 1/2 citronu

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal75
  • tuky5g
  • nasycené1g
  • sacharidy6g
  • cukry5g
  • vláknina5g
  • proteín2g
  • sůl0.63g

Postup přípravy

  • krok 1

    Zeleninu vložte do velké mísy s nasekaným koprem. Smíchejte majonézu a citronovou šťávu, důkladně osolte, opepřete a vmíchejte do zeleniny. Přikrytá remuláda vydrží v lednici až 3 dny.

reklama
reklama
reklama
reklama