reklama

  • 1 ks mrkev
    oloupaná, nahrubo nastrouhaná
  • 1 ks červená paprika
    zbavená semínek, nakrájená na proužky
  • 100 g cukrový hrášek
    nadrobno nakrájený
  • 410 g máslové nebo cannellini fazole
    z plechovky
  • 130 g listy salátu
    ze sáčku
  • 3 lžíce vaše oblíbená zálivka
    kupovaná nebo domácí (plus trochu navíc na pokapání)
  • 200 g plechovka tuňáka
    ve vodě, odkapaný

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal211
  • tuky9g
  • nasycené1g
  • sacharidy18g
  • cukry0g
  • vláknina5g
  • proteín16g
  • sůl1.2g

Postup přípravy

  • krok 1

    Ve velké míse smíchejte mrkev, pepř, cukrový hrášek a fazole. Opatrně vmíchejte salátové listy, polovinu zálivky a poté kousky tuňáka. Při podávání zakápněte zbylou zálivkou.

reklama
reklama
reklama
reklama