Desetiminutový salát s tuňákem a fazolemi
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Velmi snadné
- 4 porce
Skip to ingredients
Suroviny
- 1 ks mrkev, oloupaná, nahrubo nastrouhaná
- 1 ks červená paprika, zbavená semínek, nakrájená na proužky
- 100 g cukrový hrášek, nadrobno nakrájený
- 410 g máslové nebo cannellini fazole, z plechovky
- 130 g listy salátu, ze sáčku
- 3 lžíce vaše oblíbená zálivka, kupovaná nebo domácí (plus trochu navíc na pokapání)
- 200 g plechovka tuňáka, ve vodě, odkapaný
Postup přípravy
- KROK 1
Ve velké míse smíchejte mrkev, pepř, cukrový hrášek a fazole. Opatrně vmíchejte salátové listy, polovinu zálivky a poté kousky tuňáka. Při podávání zakápněte zbylou zálivkou.