Desetiminutový salát s tuňákem a fazolemi
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Velmi snadné
- 4 porce
Přejít na suroviny
- 1 ks mrkevoloupaná, nahrubo nastrouhaná
- 1 ks červená paprikazbavená semínek, nakrájená na proužky
- 100 g cukrový hrášeknadrobno nakrájený
- 410 g máslové nebo cannellini fazolez plechovky
- 130 g listy salátuze sáčku
- 3 lžíce vaše oblíbená zálivkakupovaná nebo domácí (plus trochu navíc na pokapání)
- 200 g plechovka tuňákave vodě, odkapaný
- kcal211
- tuky9g
- nasycené1g
- sacharidy18g
- cukry0g
- vláknina5g
- proteín16g
- sůl1.2g
Postup přípravy
krok 1
Ve velké míse smíchejte mrkev, pepř, cukrový hrášek a fazole. Opatrně vmíchejte salátové listy, polovinu zálivky a poté kousky tuňáka. Při podávání zakápněte zbylou zálivkou.