reklama

  • 300 g zakysaná smetana nebo crème fraîche
  • 100 g majonéza
  • 150 g sýr s modrou plísní
    nastrouhaný (Niva, Roquefort či Gorgonzola)
  • 1 lžíce bílý vinný ocet
  • 1 lžička worcestrová omáčka
  • 1 ks řapíkatý celer
    nakrájený na hranolky

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal158
  • tuky15g
  • nasycené7g
  • sacharidy2g
  • cukry2g
  • vláknina1g
  • proteín4g
  • sůl0.62g

Postup přípravy

  • krok 1

    Smíchejte zakysanou smetanu (nebo crème fraîche), majonézu, sýr s modrou plísní, bílý vinný ocet, worcestrovou omáčku a trochu koření. Přesuňte dip do servírovací misky a doplňte hranolky řapíkatého celeru.

reklama
reklama
reklama
reklama