Dip z modrého sýra s řapíkatým celerem
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Velmi snadné
- 12 porcí
Přejít na suroviny
- 300 g zakysaná smetana nebo crème fraîche
- 100 g majonéza
- 150 g sýr s modrou plísnínastrouhaný (Niva, Roquefort či Gorgonzola)
- 1 lžíce bílý vinný ocet
- 1 lžička worcestrová omáčka
- 1 ks řapíkatý celernakrájený na hranolky
- kcal158
- tuky15g
- nasycené7g
- sacharidy2g
- cukry2g
- vláknina1g
- proteín4g
- sůl0.62g
Postup přípravy
krok 1
Smíchejte zakysanou smetanu (nebo crème fraîche), majonézu, sýr s modrou plísní, bílý vinný ocet, worcestrovou omáčku a trochu koření. Přesuňte dip do servírovací misky a doplňte hranolky řapíkatého celeru.