reklama

Suroviny

  • 2 plátky želatina
  • 4 lžíce voda, horká
  • 100 ml sirup z bezových květů
  • 125 g maliny
  • 400 ml šumivé bílé víno

Postup přípravy

  • KROK 1

    Plátky želatiny namočte do studené vody. Nabobtnalou želatinu vymačkejte, vhoďte do odměrky zalijte 4 lžícemi horké vody z konvice a promíchejte, aby se rozpustila. Přidejte sirup z bezových květů a dolijte šumivým bílým vínem tak, abyste získali celkem 450 ml tekutiny. Do šesti vysokých sklenic dejte pár malin a naplňte je asi do třetiny připravenou tekutinou. Nechte úplně ztuhnout, poté přidejte ještě pár malin a trochu tekutiny. Opakujte znovu, dokud nejsou sklenice téměř plné.

reklama
reklama
reklama
reklama