reklama

Suroviny

  • 140g krupicový cukr
  • 1/4 lžičky skořice
  • 1 vejce, bílek z jednoho vejce
  • 12 švestky červené

Postup přípravy

  • KROK 1

    Troubu rozehřejte na 200 °C. V míse smíchejte cukr a skořici. Vyšlehejte bílky. Poté švestky obalte nejprve v bílku a následně ve skořicovém cukru, aby byly dokonale obaleny v cukrové krustě.

  • KROK 2

    Vyskládejte je do máslem vymazané zapékací míse a nechte mezi nimi rozestupy. Pečte 15 minut, nebo dokud nejsou švestky křupavé, uvnitř propečené a šťavnaté. Chcete-li je otestovat, zapíchněte do jedné párátko; pokud jde dovnitř snadno, jsou hotové.

reklama
reklama
reklama
reklama