Krém After Eight
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Velmi snadné
- 6 porcí
Skip to ingredients
Suroviny
- 250 g mascarpone
- 300 ml smetana, vysokoprocentní
- 2-3 lžíce cukr krupice
- 2-3 lžíce sherry, sladké (např. Harvey's Bristol Cream nebo Oloroso)
- 200 g mátové čokoládky After Eight, 6 čokoládek navíc k podávání
Postup přípravy
- KROK 1
Mascarpone, vysokoprocentní smetanu, cukr a sherry vyšlehejte do husté hmoty, která drží tvar. 200 g mátových čokoládek After Eight nalámejte na malé kousky a zamíchejte je do smetanové směsi. Poté směs rozdělte do šesti malých skleniček nebo misek a pokud je to potřeba, dejte vychladit do lednice. Před podáváním každou porci ozdobte jednou mátovou čokoládkou.