Krém After Eight
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Velmi snadné
- 6 porcí
Přejít na suroviny
- 250 g mascarpone
- 300 ml smetanavysokoprocentní
- 2-3 lžíce cukr krupice
- 2-3 lžíce sherrysladké (např. Harvey's Bristol Cream nebo Oloroso)
- 200 g mátové čokoládky After Eight6 čokoládek navíc k podávání
- kcal595
- tuky51g
- nasycené30g
- sacharidy33g
- cukry32g
- vláknina0g
- proteín3g
- sůl0.21g
Postup přípravy
krok 1
Mascarpone, vysokoprocentní smetanu, cukr a sherry vyšlehejte do husté hmoty, která drží tvar. 200 g mátových čokoládek After Eight nalámejte na malé kousky a zamíchejte je do smetanové směsi. Poté směs rozdělte do šesti malých skleniček nebo misek a pokud je to potřeba, dejte vychladit do lednice. Před podáváním každou porci ozdobte jednou mátovou čokoládkou.