reklama

  • 500 g vodního melouna
  • 150 g ovoce
    lesní plody, nebo jahody
  • 1 hrst máty
  • 120 g tvarohu
  • 1 pl citronové šťávy
  • 1 pl strouhaného kokosu

Nutriční hodnoty: per serving

  • kcal215
  • tuky2.5g
  • nasycené1.5g
  • sacharidy35g
  • cukry28g
  • vláknina4g
  • proteín16g
  • sůl0.2g

Postup přípravy

  • krok 1

    Plátky melounu nakrájejte na šest stejných kusů, podobně jako na pizzu.

  • krok 2

    Ovoce propláchneme v sítu vodou a scedíme. Lístky máty opláchněte, osušte a spolu s bobulemi nechte okapat v cedníku.

  • krok 3

    Nízkotučný tvaroh smíchejte s citronovou šťávou do hladka a rovnoměrně rozetřete na kousky melounu.

  • krok 4

    Melounovou pizzu obložte ovocem a lístky máty, posypte strouhaným kokosem a hned si pochutnávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama