Osvěžující letní melounová pizza
- Příprava a čas vaření
- Vaření -
- Velmi snadné
- 2 porce
Přejít na suroviny
- 500 g vodního melouna
- 150 g ovocelesní plody, nebo jahody
- 1 hrst máty
- 120 g tvarohu
- 1 pl citronové šťávy
- 1 pl strouhaného kokosu
- kcal215
- tuky2.5g
- nasycené1.5g
- sacharidy35g
- cukry28g
- vláknina4g
- proteín16g
- sůl0.2g
Postup přípravy
krok 1
Plátky melounu nakrájejte na šest stejných kusů, podobně jako na pizzu.
krok 2
Ovoce propláchneme v sítu vodou a scedíme. Lístky máty opláchněte, osušte a spolu s bobulemi nechte okapat v cedníku.
krok 3
Nízkotučný tvaroh smíchejte s citronovou šťávou do hladka a rovnoměrně rozetřete na kousky melounu.
krok 4
Melounovou pizzu obložte ovocem a lístky máty, posypte strouhaným kokosem a hned si pochutnávejte.