reklama

Suroviny

  • 500 g vodního melouna
  • 150 g ovoce, lesní plody, nebo jahody
  • 1 hrst máty
  • 120 g tvarohu
  • 1 pl citronové šťávy
  • 1 pl strouhaného kokosu

Postup přípravy

  • KROK 1

    Plátky melounu nakrájejte na šest stejných kusů, podobně jako na pizzu.

  • KROK 2

    Ovoce propláchneme v sítu vodou a scedíme. Lístky máty opláchněte, osušte a spolu s bobulemi nechte okapat v cedníku.

  • KROK 3

    Nízkotučný tvaroh smíchejte s citronovou šťávou do hladka a rovnoměrně rozetřete na kousky melounu.

  • KROK 4

    Melounovou pizzu obložte ovocem a lístky máty, posypte strouhaným kokosem a hned si pochutnávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama