reklama

  • 250 g bílá čokoláda
    nasekaná na kousky
  • 150 g slané preclíky
  • 50 g rozinky

Nutriční hodnoty: per serving

  • kcal81
  • tuky3.3g
  • nasycené1.9g
  • sacharidy11.3g
  • cukry7g
  • vláknina0.2g
  • proteín1.5g
  • sůl0.2g

Postup přípravy

  • krok 1

    Čokoládu rozehřejte ve vodní lázni nebo mikrovlnné troubě.

  • krok 2

    Otevřete sáček s preclíky, otvor uzavřete a přikryjte utěrkou. Jemně rozdrťte preclíky válečkem, dokud se nerozbijí na malé úlomky o velikosti asi 0,5 cm.

  • krok 3

    Nalámané preclíky vsypte do rozpuštěné čokolády a dobře promíchejte. Vmíchejte rozinky. Plech vyložte papírem na pečení a pokládejte na něj malé hromádky preclíkové směsi o průměru asi 3 cm a výšce 1 cm.

  • krok 4

    Sousta nechte ztuhnout na chladném místě nebo dejte do lednice, dokud čokoláda úplně neztuhne.

reklama
reklama
reklama
reklama