reklama

Suroviny

  • 250 g bílá čokoláda, nasekaná na kousky
  • 150 g slané preclíky
  • 50 g rozinky

Postup přípravy

  • KROK 1

    Čokoládu rozehřejte ve vodní lázni nebo mikrovlnné troubě.

  • KROK 2

    Otevřete sáček s preclíky, otvor uzavřete a přikryjte utěrkou. Jemně rozdrťte preclíky válečkem, dokud se nerozbijí na malé úlomky o velikosti asi 0,5 cm.

  • KROK 3

    Nalámané preclíky vsypte do rozpuštěné čokolády a dobře promíchejte. Vmíchejte rozinky. Plech vyložte papírem na pečení a pokládejte na něj malé hromádky preclíkové směsi o průměru asi 3 cm a výšce 1 cm.

  • KROK 4

    Sousta nechte ztuhnout na chladném místě nebo dejte do lednice, dokud čokoláda úplně neztuhne.

reklama
reklama
reklama
reklama