reklama

Suroviny

  • 100 g mascarpone
  • 50 g řecký jogurt
  • 25 g moučkový cukr, prosátý
  • 2 lzice voda z pomerančových květů
  • 1 velká sněhová pusinka, rozlámaná na hrubé kousky
  • 3 meruňky, zbavené pecek a nakrájené
  • 2 kostky Turkish delight (lokum), ideálně s pomerančovou příchutí, nakrájené
  • 25 g mandle, se slupkou, nasekané
  • 4 máta, listy, nastrouhané, plus pár navíc na ozdobu (volitelné)

Postup přípravy

  • KROK 1

    Mascarpone, jogurt, cukr a vodu z pomerančových květů dejte do velké mísy a šlehejte do zhoustnutí.

  • KROK 2

    Několikrát důkladně promíchejte se zbývajícími ingrediencemi a poté směs rozdělte do 2 dezertních skleniček nebo misek. Pokud chcete, můžete ozdobit mátou navíc.

reklama
reklama
reklama
reklama