reklama

Suroviny

  • 1 ks červená paprika, nakrájená
  • 1 ks velká mrkev, nastrouhaná
  • 340 g kukuřice, konzervovaná
  • 150 g cukrový hrášek
  • 6 ks červená řepa, malá, vařená
  • 185 g tuňák, konzervovaný
  • 100 g majonéza
  • 1 lžíce citronová šťáva
  • 2 lžičky celozrnná hořčice
  • 1 lžička voda
  • hlávkový salát, listy
  • 1 ks jarní cibulka, nakrájená

Postup přípravy

  • KROK 1

    Ve velké míse smíchejte papriku, mrkev, kukuřici, cukrový hrášek, červenou řepu a tuňáka.

  • KROK 2

    V malé misce připravte dresink: smíchejte majonézu, citronovou šťávu, celozrnnou hořčici, vodu a sůl a pepř.

  • KROK 3

    Velkou mísu vyložte zelenými listy hlávkového salátu, naplňte směsí tuňáka a zeleniny a pokapejte dresinkem. Posypte jarní cibulkou a ihned podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama