reklama

  • 1 ks červená paprika
    nakrájená
  • 1 ks velká mrkev
    nastrouhaná
  • 340 g kukuřice
    konzervovaná
  • 150 g cukrový hrášek
  • 6 ks červená řepa
    malá, vařená
  • 185 g tuňák
    konzervovaný
  • 100 g majonéza
  • 1 lžíce citronová šťáva
  • 2 lžičky celozrnná hořčice
  • 1 lžička voda
  • hlávkový salát
    listy
  • 1 ks jarní cibulka
    nakrájená

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal357
  • tuky21g
  • nasycené3g
  • sacharidy28g
  • cukry17g
  • vláknina6g
  • proteín14g
  • sůl1.1g

Postup přípravy

  • krok 1

    Ve velké míse smíchejte papriku, mrkev, kukuřici, cukrový hrášek, červenou řepu a tuňáka.

  • krok 2

    V malé misce připravte dresink: smíchejte majonézu, citronovou šťávu, celozrnnou hořčici, vodu a sůl a pepř.

  • krok 3

    Velkou mísu vyložte zelenými listy hlávkového salátu, naplňte směsí tuňáka a zeleniny a pokapejte dresinkem. Posypte jarní cibulkou a ihned podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama