Dušená zelenina tři v jednom
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Velmi snadné
- 4 porce
Přejít na suroviny
- 400 g růžičková kapustaočištěná a rozkrojená na poloviny
- 2 velké kusy mrkevnakrájená na šikmé plátky
- 1 kostka kuřecí bujón
- 25 g máslo
- 100 g mražený hrášek
- kcal103
- tuky4g
- nasycené2g
- sacharidy12g
- cukry9g
- vláknina7g
- proteín6g
- sůl0.62g
Postup přípravy
krok 1
Dejte růžičkovou kapustu a mrkev do hrnce a zalijte je vroucí vodou. Přidejte kostku bujónu, máslo a přiveďte k varu.
krok 2
Vařte 8-10 minut, dokud zelenina nezměkne. Přidejte hrášek a ještě pár minut vařte.
krok 3
Zeleninu nechte ve vývaru, dokud z něj nebudete chtít připravit omáčku či polévku, a poté ji sceďte.