Fusilli se špenátovou omáčkou
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Snadné
- 4 porce
Skip to ingredients
Suroviny
- 400 g fusilli
- 225 g špenát, listy
- 1 stroužek česnek
- 250 g mascarpone
- citronová šťáva z půlky citronu
- 30 g parmazán nastrouhaný + na posypání
- 55 g piniové oříšky, lehce opražené
Postup přípravy
- KROK 1
Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Mezitím vložte polovinu špenátu do kuchyňského robotu spolu s česnekem, mascarpone, citronovou šťávou a parmezánem a rozmixujte do hladké omáčky.
- KROK 2
Těstoviny sceďte a vraťte do kastrolu. Vmíchejte omáčku, piniové oříšky a zbývající špenátové listy. Osolute, opepřete a podávejte posypané extra parmazánem.