reklama

  • 400 g gnocchi
  • 100 g gorgonzoly
  • 100 g crème fraîche
  • 2 lžičky vinného octa
    může být červený
  • olivový olej
  • 2 lžičky kapar
    opláchnutých
  • 1/2 hrsti petrželky
    listů
  • 1/2 červené cibule
    na tenké plátky

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal570
  • tuky26.4g
  • sacharidy62.2g
  • vláknina4.2g
  • proteín16.5g
  • sůl3.3g

Postup přípravy

  • krok 1

    V hrnci uveďte do varu vodu, vložte gnocchi, vyčkejte na první vyplavaný a stáhněte hrnec z ohně. Gnocchi sceďte a dejte do mísy.

  • krok 2

    Gnocchi promíchejte s crème fraîche a gorgonzolou. Přendejte do zapékací mísy a zapečte.

  • krok 3

    Ocet prošlehejte s 1 lžící olivového oleje a dochuťte, poté promíchejte s kapary, petrželí a cibulí. Zapečené gnocchi doplňte touto výraznou a svěží směsí.

Podívejte se na naše nejlepší recepty na gnocchi...

reklama
reklama
reklama
reklama