Gnocchi s gorgonzolou a petrželovým salátem
- Příprava a čas vaření
- Celkový čas
- Porce pro 2
Skip to ingredients
Suroviny
- 400 g gnocchi
- 100 g gorgonzoly
- 100 g crème fraîche
- 2 lžičky vinného octa, může být červený
- olivový olej
- 2 lžičky kapar, opláchnutých
- 1/2 hrsti petrželky, listů
- 1/2 červené cibule, na tenké plátky
Postup přípravy
- KROK 1
V hrnci uveďte do varu vodu, vložte gnocchi, vyčkejte na první vyplavaný a stáhněte hrnec z ohně. Gnocchi sceďte a dejte do mísy.
- KROK 2
Gnocchi promíchejte s crème fraîche a gorgonzolou. Přendejte do zapékací mísy a zapečte.
- KROK 3
Ocet prošlehejte s 1 lžící olivového oleje a dochuťte, poté promíchejte s kapary, petrželí a cibulí. Zapečené gnocchi doplňte touto výraznou a svěží směsí.