reklama

  • 4 ks velké brambory
    neoloupané
  • trochu olivového oleje
  • pár snítek čerstvého rozmarýnu
    otrhané listy
  • 2 stroužky česnek
    nakrájené na velmi tenké plátky (nemusí být)

Nutriční hodnoty: per serving

  • kcal73
  • tuky2g
  • nasycené0g
  • sacharidy13g
  • cukry1g
  • vláknina1g
  • proteín2g
  • sůl0.01g

Postup přípravy

  • krok 1

    Brambory nakrájejte na tloušťku malíčku, zaoblené konce vyhoďte. Vložte je do hrnce se studenou osolenou vodou a přiveďte k varu. Vařte 3 minuty, dokud se neuvaří, a poté je slijte. Brambory si takto můžete připravit den předem.

  • krok 2

    Každý bramborový plátek potřete trochou oleje a grilujte z každé strany dozlatova. Pak je vložte do misky a posypte rozmarýnem a česnekem, pokud ho používáte. Nakonec je ještě pokapejte trochou olivového oleje, osolte a podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama