reklama

Suroviny

  • 4 ks velké brambory, neoloupané
  • trochu olivového oleje
  • pár snítek čerstvého rozmarýnu, otrhané listy
  • 2 stroužky česnek, nakrájené na velmi tenké plátky (nemusí být)

Postup přípravy

  • KROK 1

    Brambory nakrájejte na tloušťku malíčku, zaoblené konce vyhoďte. Vložte je do hrnce se studenou osolenou vodou a přiveďte k varu. Vařte 3 minuty, dokud se neuvaří, a poté je slijte. Brambory si takto můžete připravit den předem.

  • KROK 2

    Každý bramborový plátek potřete trochou oleje a grilujte z každé strany dozlatova. Pak je vložte do misky a posypte rozmarýnem a česnekem, pokud ho používáte. Nakonec je ještě pokapejte trochou olivového oleje, osolte a podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama