reklama

  • 2 lžíce olivový olej
  • 1 mísa jarní listy
    (špenát, pak čoi, mangold) natrhané
  • 1 hlíza fenykl
    najemno
  • 2 ks zelená jablka
    na nudličky
  • citronová šťáva
    z 1/2 citronu

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal102
  • tuky5g
  • nasycené1g
  • sacharidy9g
  • cukry7g
  • vláknina8g
  • proteín4g
  • sůl0.1g

Postup přípravy

  • krok 1

    Ve woku nebo velké pánvi rozpalte olej. Přidejte listy, fenykl a jablka, okořeňte a za stálého míchání restujte 2 – 3 minuty, aby zelenina zavadla. Přidejte citronovou šťávu a zahřívejte ještě 1 minutu. Ve výsledku by měla být zelenina lehce povařená, ale stále křupavá. Podávejte jako přílohu.

reklama
reklama
reklama
reklama