reklama

Suroviny

  • 30 g máslo
  • 1 rajče, zbavené semínek a nakrájené
  • 1 lžička sušené oregano
  • 2–3 vejce
  • 30 g čedar, nastrouhaný

Postup přípravy

  • KROK 1

    Na pánvi rozpusťte polovinu másla, přidejte rajčata a oregano a 2–3 minuty restujte. Vyndejte na talíř a pánev vytřete papírovými utěrkami dočista.

  • KROK 2

    Vejce rozšlehejte. Na pánvi rozpusťte zbylé máslo a vlijte vejce.

  • KROK 3

    Opékejte na mírném ohni, stěrky shrnujte vejce z okrajů pánve do středu a do uvolněných ploch nechte zatéct syrová vejce.

  • KROK 4

    Po 2 minutách rozprostřete na polovinu omelety rajčata a sýr. Opékejte další minutu a poté stáhněte z plotny. Překlopte volnou polovinu omelety přes polovinu s rajčaty a sýrem.

  • KROK 5

    Nakrájejte na tyčinky, aby je mohly děti jíst rukama.

reklama
reklama
reklama
reklama