reklama

  • 6 ks vejce
  • 8 lžic majonéza
  • hrst řeřicha
    nahrubo nasekaná
  • 20 ks drobné pečivo
    rohlíky nebo plátky chleba

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal265
  • tuky15g
  • nasycené3g
  • sacharidy24g
  • cukry2g
  • vláknina2g
  • proteín10g
  • sůl0.88g

Postup přípravy

  • krok 1

    Vejce uvařte natvrdo (zabere to 10 minut), poté horkou vodu slijte a 5 minut je chlaďte ve studené vodě. Oloupejte, nahrubo nakrájejte a dejte je do mísy.

  • krok 2

    Řeřichu nasekejte nahrubo, smíchejte ji s nakrájenými vajíčky a majonézou. Podle chuti osolte a opepřete. Vzniklou pomazánkou potřete kousky pečiva.

reklama
reklama
reklama
reklama