Jehněčí steaky s mátou a česnekem
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- + marinování
- Snadné
- 4 porce
Skip to ingredients
Suroviny
- 2 lžíce olivový olej
- 2 stroužky česnek, najemno
- 1 lžíce balzamikový ocet
- 20 g máta, nasekané listy
- 4 plátky jehněčí maso, kýta
Postup přípravy
- KROK 1
Olej promíchejte s česnekem, balzamikovým octem a mátou. Osolte a opepřete podle chuti a poté nalijte do nekovové misky. Přidejte maso a ponořte ho do marinády. Misku přikryjte a nechte 10 minut nebo až 1 hodinu marinovat. Pak maso vyjměte a položte na gril. Opékejte 3 – 4 minuty z každé strany. Podávejte s rajčatovým salátem a pitta chleby.