reklama

  • 2 lžíce olivový olej
  • 2 stroužky česnek
    najemno
  • 1 lžíce balzamikový ocet
  • 20 g máta
    nasekané listy
  • 4 plátky jehněčí maso
    kýta

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal356
  • tuky22g
  • nasycené9g
  • sacharidy1g
  • cukry1g
  • vláknina0g
  • proteín40g
  • sůl0.25g

Postup přípravy

  • krok 1

    Olej promíchejte s česnekem, balzamikovým octem a mátou. Osolte a opepřete podle chuti a poté nalijte do nekovové misky. Přidejte maso a ponořte ho do marinády. Misku přikryjte a nechte 10 minut nebo až 1 hodinu marinovat. Pak maso vyjměte a položte na gril. Opékejte 3 – 4 minuty z každé strany. Podávejte s rajčatovým salátem a pitta chleby.

reklama
reklama
reklama
reklama