reklama

  • 300 g jehněčí maso
    nakrájené na kostky
  • každé koření po ½ lžičce mletý kmín, koriandr, garam masala a skořice
  • 200 g řecký jogurt
  • 1 ks šalotka
    nakrájená nadrobno
  • 1 stroužek česnek
    nakrájený nadrobno
  • malá hrst máta
    nasekaná nadrobno
  • 1 ks okurka
    nakrájená na kostičky
  • med
    trochu
  • 50 g granátové jablko
    semínka

Nutriční hodnoty: per serving

  • kcal50
  • tuky3g
  • nasycené2g
  • sacharidy2g
  • cukry1g
  • vláknina0g
  • proteín5g
  • sůl0.05g

Postup přípravy

  • krok 1

    Nakrájené jehněčí maso promíchejte s kmínem, koriandrem, garam masalou a skořicí. Na tzatziki smíchejte řecký jogurt, šalotku, česnek, mátu, okurku a med. Posypte semínky granátového jablka. Jehněčí maso grilujte v troubě pod rozpáleným horním grilem 8 minut a v polovině ho otočte. Každý kousek masa navlékněte na napichovátko na jednohubky a podávejte s tzatziki.

reklama
reklama
reklama
reklama