
Klasické Negroni
1 porce
Snadné
Příprava
Při přípravě perfektního klasického Negroni dbejte na kvalitu ginu, vermutu a Campari, které jsou pro přípravu tohoto světoznámého koktejlu klíčové. Dosáhnete tak dokonale vyvážené chuti plné sladké hořkosti a bylinných tónů.
Přejít na suroviny
- 25 ml ginnapř. Tanqueray London Dry Gin
- 25 ml sladký vermut
- 25 ml Campari
- led
Na ozdobu
- plátek pomeranče
Nutriční hodnoty: na porci
- kcal156
- tuky0g
- nasycené0g
- sacharidy12g
- cukry12g
- vláknina0g
- proteín0g
- sůl0.03g
Postup přípravy
krok 1
Nalijte gin, vermut a Campari do míchací sklenice nebo džbánu s ledem. Dobře promíchejte, dokud nebude vnější strana sklenice chladná.
krok 2
Přeceděte do sklenice, přidejte 1 velkou ledovou kouli nebo pár kostek ledu a ozdobte plátkem pomeranče. Použijte krvavý pomeranč, pokud je právě v sezóně.