reklama

  • 100 g kadeřávek
    bez tuhých středů
  • 1/2 lžíce olivový olej
  • 1 lžička koření ras el hanout

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal22
  • tuky1g
  • nasycené0g
  • sacharidy2g
  • cukry0g
  • vláknina0g
  • proteín1g
  • sůl0.1g

Postup přípravy

  • krok 1

    Troubu rozehřejte na 150°C a vyložte 2 plechy pečicím papírem. Kadeřávek omyjte a důkladně osušte a natrhejte na kousky. Vložte je do velké mísy, pokapejte olejem a poté olej vmasírujte do kadeřávku. Posypte kořením ras el hanout a trochou mořské soli, dobře promíchejte, poté vyklopte na plechy a rozprostřete, aby byly listy v jedné vrstvě. Pečte 18–22 minut nebo dokud nebudou chipsy křupavé, ale stále ještě zelené. Poté nechte několik minut zchladnout a pak podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama