reklama

  • 2 ks jablko
    Braeburn (nebo podobné), oloupané, zbavené jádřince a nakrájené na kostičky
  • 1 ks červená cibule
    nakrájená najemno
  • 125 g sultánky nebo rozinky
  • 80 ml červený vinný ocet
  • 40 g třtinový cukr
    (tmavý)
  • 1/2 lžičky mletý zázvor
  • 1/4 lžičky římský kmín
  • 1 špetka kajenský pepř

Nutriční hodnoty: per serving

  • kcal32
  • tuky0.1g
  • nasycené0g
  • sacharidy7.5g
  • cukry7g
  • vláknina0.5g
  • proteín0.3g
  • sůl0g

Postup přípravy

  • krok 1

    Všechny ingredience dobře promíchejte dohromady v míse. Dochuťte solí a pepřem.

  • krok 2

    Přendejte do sterilizované sklenice a uložte do lednice. Nechte v lednici 2–3 dny, jednou denně sklenici protřepat. V lednici vydrží týden.

reklama
reklama
reklama
reklama