
Krémové těstoviny s krevetami
4 porce
Snadné
Příprava
Vaření
Lahodné těstoviny s krevetami zazáří jako oběd či večeře, které máte za 20 minut na stole. Doporučujeme použít druh těstovin zvaný linguine, jejichž plochý povrch báječně naváže krémovou omáčku z crème fraîche.
Přejít na suroviny
- 400 g mražené předvařené krevetyrozmražené
- 100 g rukolasáček
- 3 lžíce crème fraîche
- 25 g parmazánnastrouhaný
- 400 g těstovinytypu linguine
Nutriční hodnoty: na porci
- kcal472
- tuky9g
- nasycené4g
- sacharidy78g
- cukry3g
- vláknina4g
- proteín27g
- sůl1.05g
Postup přípravy
krok 1
Přiveďte k varu vodu v hrnci uvařte v ní těstoviny podle návodu na obalu. Ponechte si trochu vody z těstovin a pak do ní vložte krevety, aby se prohřály, a poté je sceďte.
krok 2
Vraťte krevety i těstoviny do hrnce a přidejte i zbylé ingredience. Promíchejte a pokud je směs příliš suchá, přidejte trochu vody z těstovin. Ihned podávejte.