reklama

  • 400 g mražené předvařené krevety
    rozmražené
  • 100 g rukola
    sáček
  • 3 lžíce crème fraîche
  • 25 g parmazán
    nastrouhaný
  • 400 g těstoviny
    typu linguine

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal472
  • tuky9g
  • nasycené4g
  • sacharidy78g
  • cukry3g
  • vláknina4g
  • proteín27g
  • sůl1.05g

Postup přípravy

  • krok 1

    Přiveďte k varu vodu v hrnci uvařte v ní těstoviny podle návodu na obalu. Ponechte si trochu vody z těstovin a pak do ní vložte krevety, aby se prohřály, a poté je sceďte.

  • krok 2

    Vraťte krevety i těstoviny do hrnce a přidejte i zbylé ingredience. Promíchejte a pokud je směs příliš suchá, přidejte trochu vody z těstovin. Ihned podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama