Krémový kozí sýr s pažitkou a granátovým jablkem
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Bez vaření
- 6 porcí
Skip to ingredients
Suroviny
- 150g měkký kozí sýr
- 250g ricotta
- 50g granátové jablko, zrníčka
- 1/2 svazku pažitka, nasekaná
- 1 lžíce květový med
- 2 lžičky vinný ocet, červený nebo bílý
- krajíc chleba, k podávání
Postup přípravy
- KROK 1
V misce rozmačkejte kozí sýr a ricottu a poté stěrkou rozetřete na velký talíř. Posypte semínky granátového jablka a pažitkou a dejte stranou, dokud nebudete připraveni podávat.
- KROK 2
Smíchejte med a ocet a těsně před podáváním jimi pokapejte sýrový talíř. Vychutnejte si s křupavým chlebem.