
Krémový kozí sýr s pažitkou a granátovým jablkem
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Bez vaření
- 6 porcí
Přejít na suroviny
- 150g měkký kozí sýr
- 250g ricotta
- 50g granátové jablkozrníčka
- 1/2 svazku pažitkanasekaná
- 1 lžíce květový med
- 2 lžičky vinný ocetčervený nebo bílý
- krajíc chlebak podávání
Nutriční hodnoty: na porci
- kcal228
- tuky10g
- nasycené6g
- sacharidy24g
- cukry5g
- vláknina3g
- proteín12g
- sůl0.98g
Postup přípravy
krok 1
V misce rozmačkejte kozí sýr a ricottu a poté stěrkou rozetřete na velký talíř. Posypte semínky granátového jablka a pažitkou a dejte stranou, dokud nebudete připraveni podávat.
krok 2
Smíchejte med a ocet a těsně před podáváním jimi pokapejte sýrový talíř. Vychutnejte si s křupavým chlebem.