Krevetové těstoviny s citrónem
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Plus 15 minut na odležení omáčky
- 4 porce
Přejít na suroviny
- 100 g máslo
- 3 citronpouze kůra
- 200 g čerstvé krevetyvelké, bez skořápky
- 350 g tagliatelle
- 100 g rukola
- kcal531
- tuky22g
- nasycené13g
- sacharidy68g
- cukry1g
- vláknina3g
- proteín20g
- sůl0.65g
Postup přípravy
krok 1
Rozpusťte máslo, přidejte citronovou kůru a nechejte odležet asi 15 minut, aby se chuť citronu vstřebala. Poté pidejte trochu másla do pánve a smažte na něm krevety 2-3 minuty.
krok 2
Mezitím uvařte tagliatelle podle návodu na obalu. Sceďte, dejte do pánve, poté přidejte máslo, krevety a rukolu. Promíchejte, okořeňte a ihned podávejte.