reklama

Suroviny

  • 250 g másla
  • 1 bobkový list
  • 280 g krevet, vařených a oloupaných
  • 1/4 lžičky mletého muškátového květu
  • 2 dobré špetky kajenského pepře
  • šťáva z 1/2 citronu
  • sůl

Postup přípravy

  • KROK 1

    Máslo nechejte rozpustit v pánvi a poté do něj vložte bobkový list.

  • KROK 2

    Do rozpuštěného másla vložte uvařené krevety, muškátový květ, pepř, sůl a zakápněte citronem. Vše dobře promíchejte.

  • KROK 3

    Směs přelijte do mělké uzavíratelné misky nebo sklenice, nahoru položte bobkový list z másla a posypte špetkou kajenského pepře navíc. Dejte odležet do chladu alespoň na 2 hodiny, nebo můžete takhle nakládat až 3 dny před podáváním.

reklama
reklama
reklama
reklama