reklama

Suroviny

  • 500 g polenta, hotová
  • 25 g parmazán, nastrouhaný
  • 2 ks kuřecí prsa, s kůží
  • 250 g rajčata cherry
  • rozmarýn, otrhané jehličky
  • 1 stroužek česnek, nakrájený
  • 2 lžíce olivový olej

Postup přípravy

  • KROK 1

    Troubu rozehřejte na 220 °C. Polentu prsty nahrubo nalámejte na malé kousky a rozsypte na dno malé zapékací formy. Přidejte parmazán a promíchejte.

  • KROK 2

    Kuřecí prsa, cherry rajčata, rozmarýn a česnek položte na polentu, pokapejte olivovým olejem a podle chuti okořeňte.

  • KROK 3

    Pečte 25 minut, dokud nebude kuřecí kůže křupavá a zlatavá a polenta a sýr se na okrajích nezbarví do zlatava. Podávejte se zeleným salátem.

reklama
reklama
reklama
reklama