reklama

Suroviny

  • 4 limetky
  • 2 zelená jablka, nakrájené na "sirky"
  • 2 hlízy fenykl, nakrájené na "sirky"
  • 1 okurka, zbavená semínek a nakrájená na "sirky"
  • 3 stonky řapíkatý celer, nakrájená na "sirky"
  • 6 ks jarní cibulka, nakrájená na "sirky"
  • 2 lžíce olivový olej

Postup přípravy

  • KROK 1

    Do salátové mísy dejte kůru a šťávu ze dvou limetek. Zbývající 2 limetky zespodu seřízněte, aby na prkénku rovně seděly. Pomocí malého zoubkovaného nože pečlivě odřízněte veškerou kůru a vykrájejte z limetky jednotlivé segmenty (měsíčky). Ty pak nahrubo nasekejte a přidejte do mísy.

  • KROK 2

    K limetkám přimíchejte nakrájená jablka, fenykl, okurku, řapíky celeru, jarní cibulku a olivový olej. Zakryjte a před podáváním vychlaďte.

reklama
reklama
reklama
reklama