
Krůtí sendvič
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Velmi snadné
- 1
Přejít na suroviny
- 2 plátky slaniny
- máslona potření
- 3 plátky toastového chleba
- 1 plátek restovaného krůtího masa
- hořčice
- majonéza
- salátlisty
- 1/2 avokádanakrájeného
Nutriční hodnoty: per serving
- kcal745
- tuky46g
- nasycené19g
- sacharidy54g
- cukry4g
- vláknina4g
- proteín31g
- sůl3.44g
Postup přípravy
krok 1
Slaninu opečte dokřupava, poté ji nechte okapat na kuchyňském papíře.
krok 2
Namažte jeden krajíc chleba z jedné strany, pak položte plátek krůtího masa, potřete trochou majonézy a zakryjte hlávkovým salátem.
krok 3
Namažte obě strany dalšího plátku chleba a poté je položte na krůtu.
krok 4
Chléb potřete ještě trochou hořčice a navrch položte slaninu s nakrájeným avokádem.
krok 5
Poslední krajíc chleba potřete máslem a položte navrch. Sendvič lehce přitlačte a poté diagonálně rozkrojte napůl.