reklama

  • 2 plátky slaniny
  • máslo
    na potření
  • 3 plátky toastového chleba
  • 1 plátek restovaného krůtího masa
  • hořčice
  • majonéza
  • salát
    listy
  • 1/2 avokáda
    nakrájeného

Nutriční hodnoty: per serving

  • kcal745
  • tuky46g
  • nasycené19g
  • sacharidy54g
  • cukry4g
  • vláknina4g
  • proteín31g
  • sůl3.44g
reklama

Postup přípravy

  • krok 1

    Slaninu opečte dokřupava, poté ji nechte okapat na kuchyňském papíře.

  • krok 2

    Namažte jeden krajíc chleba z jedné strany, pak položte plátek krůtího masa, potřete trochou majonézy a zakryjte hlávkovým salátem.

  • krok 3

    Namažte obě strany dalšího plátku chleba a poté je položte na krůtu.

  • krok 4

    Chléb potřete ještě trochou hořčice a navrch položte slaninu s nakrájeným avokádem.

  • krok 5

    Poslední krajíc chleba potřete máslem a položte navrch. Sendvič lehce přitlačte a poté diagonálně rozkrojte napůl.

reklama
reklama
reklama
reklama