reklama

  • 2 kuřecí prsa
  • 4-6 plátků slaniny
  • 3 lžíce husté barbecue omáčky
  • 40 g čedaru
    nastrouhaného
  • sezónní zelenina, bramborové klínky a kečup, k podávání

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal403
  • tuky21g
  • nasycené9g
  • sacharidy8g
  • cukry6g
  • vláknina0.3g
  • proteín45g
  • sůl2.6g
reklama

Postup přípravy

  • krok 1

    Předehřejte horkovzdušnou fritézu na 190 °C. Zabalte kuřecí prsa do plátků slaniny napříč. Nebo, pokud jsou kuřecí prsa velmi silná, nejprve je propečte ve fritéze 10 minut, poté zabalte do slaniny a pečte dalších 15 minut.

  • krok 2

    Potřete ze všech stran barbecue omáčkou a posypte sýrem (možná nebudete potřebovat všechen). Pečte v horkovzdušné fritéze dalších 10 minut, dokud není kuře propečené. Podávejte s sezónní zeleninou, bramborovými klínky a kečupem na straně, pokud chcete.

reklama
reklama
reklama
reklama