
Kuře po myslivecku v horkovzdušné fritéze
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Velmi snadné
- Porce 2
Přejít na suroviny
- 2 kuřecí prsa
- 4-6 plátků slaniny
- 3 lžíce husté barbecue omáčky
- 40 g čedarunastrouhaného
- sezónní zelenina, bramborové klínky a kečup, k podávání
Nutriční hodnoty: na porci
- kcal403
- tuky21g
- nasycené9g
- sacharidy8g
- cukry6g
- vláknina0.3g
- proteín45g
- sůl2.6g
Postup přípravy
krok 1
Předehřejte horkovzdušnou fritézu na 190 °C. Zabalte kuřecí prsa do plátků slaniny napříč. Nebo, pokud jsou kuřecí prsa velmi silná, nejprve je propečte ve fritéze 10 minut, poté zabalte do slaniny a pečte dalších 15 minut.
krok 2
Potřete ze všech stran barbecue omáčkou a posypte sýrem (možná nebudete potřebovat všechen). Pečte v horkovzdušné fritéze dalších 10 minut, dokud není kuře propečené. Podávejte s sezónní zeleninou, bramborovými klínky a kečupem na straně, pokud chcete.