Kuřecí pilaf s květákem
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Snadné
- 4 porce
Přejít na suroviny
- 4 ks kuřecí prsas kůží
- 1 lžíce karikoření
- 200 g rýžebasmati
- 500 ml vývarkuřecí
- 200 g květákna růžičky
- 200 g zelené fazolkymražené
- 1 ks citronna plátky
- 1 svazek koriandrnahrubo
- kcal360
- tuky3g
- nasycené1g
- sacharidy45g
- cukry3g
- vláknina3g
- proteín41g
- sůl0.77g
Postup přípravy
krok 1
Rozpalte pánev nebo ohnivzdorný kastrol opečte v něm kuře kůží dolů. Přidejte kari a rýži, opékejte 1 minutu a poté přilijte vývar.
krok 2
Do pánve přidejte květák, fazole, plátky citronu a stonky koriandru a kuře otočte kůží nahoru. Přiveďte k varu a poté duste pod pokličkou 10 minut, dokud není kuře hotové a rýže měkká. Posypte lístky koriandru a podávejte.