Kuřecí pilaf s květákem
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Snadné
- 4 porce
Skip to ingredients
Suroviny
- 4 ks kuřecí prsa s kůží
- 1 lžíce kari koření
- 200 g rýže basmati
- 500 ml vývar kuřecí
- 200 g květák na růžičky
- 200 g zelené fazolky mražené
- 1 ks citron na plátky
- 1 svazek koriandr nahrubo
Postup přípravy
- KROK 1
Rozpalte pánev nebo ohnivzdorný kastrol opečte v něm kuře kůží dolů. Přidejte kari a rýži, opékejte 1 minutu a poté přilijte vývar.
- KROK 2
Do pánve přidejte květák, fazole, plátky citronu a stonky koriandru a kuře otočte kůží nahoru. Přiveďte k varu a poté duste pod pokličkou 10 minut, dokud není kuře hotové a rýže měkká. Posypte lístky koriandru a podávejte.