reklama

  • 4 ks kuřecí prsa
    s kůží
  • 1 lžíce kari
    koření
  • 200 g rýže
    basmati
  • 500 ml vývar
    kuřecí
  • 200 g květák
    na růžičky
  • 200 g zelené fazolky
    mražené
  • 1 ks citron
    na plátky
  • 1 svazek koriandr
    nahrubo

Nutriční hodnoty: per serving

  • kcal360
  • tuky3g
  • nasycené1g
  • sacharidy45g
  • cukry3g
  • vláknina3g
  • proteín41g
  • sůl0.77g

Postup přípravy

  • krok 1

    Rozpalte pánev nebo ohnivzdorný kastrol opečte v něm kuře kůží dolů. Přidejte kari a rýži, opékejte 1 minutu a poté přilijte vývar.

  • krok 2

    Do pánve přidejte květák, fazole, plátky citronu a stonky koriandru a kuře otočte kůží nahoru. Přiveďte k varu a poté duste pod pokličkou 10 minut, dokud není kuře hotové a rýže měkká. Posypte lístky koriandru a podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama