reklama

Suroviny

  • 4 ks kuřecí prsa s kůží
  • 1 lžíce kari koření
  • 200 g rýže basmati
  • 500 ml vývar kuřecí
  • 200 g květák na růžičky
  • 200 g zelené fazolky mražené
  • 1 ks citron na plátky
  • 1 svazek koriandr nahrubo

Postup přípravy

  • KROK 1

    Rozpalte pánev nebo ohnivzdorný kastrol opečte v něm kuře kůží dolů. Přidejte kari a rýži, opékejte 1 minutu a poté přilijte vývar.

  • KROK 2

    Do pánve přidejte květák, fazole, plátky citronu a stonky koriandru a kuře otočte kůží nahoru. Přiveďte k varu a poté duste pod pokličkou 10 minut, dokud není kuře hotové a rýže měkká. Posypte lístky koriandru a podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama