reklama

  • 2 kuřecí prsa
  • 200 ml 0% řeckého jogurtu
  • 2 lžičky mírně ostrého kari koření
  • šťáva z 1/2 citronu
  • malá hrst máty
    listy, většina nasekaná
  • 400 g cizrny
    z plechovky, odkapaná a propláchnutá
  • 100 g cherry rajčat
    nakrájená na čtvrtky
  • 1 malá červená cibule
    nakrájená na kousky
  • 1 lžíce arašídů
    nasekaných

Nutriční hodnoty: per serving

  • kcal406
  • tuky7g
  • nasycené1g
  • sacharidy32g
  • cukry8g
  • vláknina7g
  • proteín50g
  • sůl1.3g

Postup přípravy

  • krok 1

    Přiveďte k varu malý hrnec s vodou. Přidejte do něj kuřecí prsa a trochu soli, poté přiklopte pokličkou. Vypněte oheň a nechte 15 minut, dokud nebudou prsa uvařená. Sceďte a poté maso nakrájejte.

  • krok 2

    V malé misce smíchejte jogurt, kari, citronovou šťávu, nasekanou mátu a trochu koření.

  • krok 3

    Kuře a cizrnu smíchejte, přelijte polovinou dresinku a okořeňte. Rozložte na 2 talíře, přidejte rajčata, cibuli, zbývající mátu a arašídy. Navrch pokapejte případně zbylým dresinkem.

reklama
reklama
reklama
reklama