reklama

Suroviny

  • 150 g fazolky zelené, očištěné
  • 1 hlíza fenykl
  • 1 avokádo velké
  • 100 g řeřicha, hrubě nasekaná
  • 2 ks pomeranč
  • 2 lžíce olivový olej
  • 2 kuřecí prsa, vařená, roztrhaná na kousky

Postup přípravy

  • KROK 1

    Fazole vařte ve velkém hrnci s vroucí osolenou vodou 4-5 minut. Poté ochlaďte pod studenou vodou a vložte do misky. Hlízu fenyklu nakrájejte nadrobno a odřízněte tvrdou kořínkovou část.

  • KROK 2

    Oloupejte a nakrájejte avokádo a přidejte do mísy s řeřichou. Pomeranče oloupejte, vykrojte jednotlivé dílky a přidejte do mísy.

  • KROK 3

    Do misky vymačkejte zbytek pomerančové šťávy a smíchejte s olivovým olejem, abyste vytvořili dresink. Salát promíchejte s dresinkem, posypte kuřecím masem a podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama