Lehká rybí polévka s rajčaty a římským kmínem
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Snadné
- 4 porce
Přejít na suroviny
- 1 lžíce olivový olej
- 2 stroužky česnekurozmačkané
- 1 lžička římský kmínmletý
- 1/2 lžičky paprikamletá
- 200 g rajčatakrájená konzervovaná
- 1 ks paprikačervená
- 450 g bělomasá rybafilety, na kousky
- 1 hrst koriandr
- 1 ks citron
- kcal143
- tuky4g
- nasycené1g
- sacharidy5g
- cukry4g
- vláknina1g
- proteín2g
- sůl0.28g
Postup přípravy
krok 1
V katrolu zahřejte olej. Vsypte nasekaný česnek a římský kmín; po minutě opékání přidejte sladkou papriku. Vše zalijte 100 ml vody a konzervovanými rajčaty. Uveďte do varu a pak plamen snižte. Přihoďte nakrájenou papriku a zlehka asi pět minut poduste. Pak přidejte rybu, osolte a ještě pět minut duste. Podávejte posypané koriandrem a kusem citronu.