reklama

Suroviny

  • 1 lžíce olivový olej
  • 2 stroužky česneku, rozmačkané
  • 1 lžička římský kmín mletý
  • 1/2 lžičky paprika mletá
  • 200 g rajčata krájená konzervovaná
  • 1 ks paprika červená
  • 450 g bělomasá ryba, filety, na kousky
  • 1 hrst koriandr
  • 1 ks citron

Postup přípravy

  • KROK 1

    V katrolu zahřejte olej. Vsypte nasekaný česnek a římský kmín; po minutě opékání přidejte sladkou papriku. Vše zalijte 100 ml vody a konzervovanými rajčaty. Uveďte do varu a pak plamen snižte. Přihoďte nakrájenou papriku a zlehka asi pět minut poduste. Pak přidejte rybu, osolte a ještě pět minut duste. Podávejte posypané koriandrem a kusem citronu.

reklama
reklama
reklama
reklama