reklama

  • 1 lžíce olivový olej
  • 2 stroužky česneku
    rozmačkané
  • 1 lžička římský kmín
    mletý
  • 1/2 lžičky paprika
    mletá
  • 200 g rajčata
    krájená konzervovaná
  • 1 ks paprika
    červená
  • 450 g bělomasá ryba
    filety, na kousky
  • 1 hrst koriandr
  • 1 ks citron

Nutriční hodnoty: per serving

  • kcal143
  • tuky4g
  • nasycené1g
  • sacharidy5g
  • cukry4g
  • vláknina1g
  • proteín2g
  • sůl0.28g

Postup přípravy

  • krok 1

    V katrolu zahřejte olej. Vsypte nasekaný česnek a římský kmín; po minutě opékání přidejte sladkou papriku. Vše zalijte 100 ml vody a konzervovanými rajčaty. Uveďte do varu a pak plamen snižte. Přihoďte nakrájenou papriku a zlehka asi pět minut poduste. Pak přidejte rybu, osolte a ještě pět minut duste. Podávejte posypané koriandrem a kusem citronu.

reklama
reklama
reklama
reklama