reklama

  • 1 celé kuře
    (asi 1,5 kg)
  • 2 lžičky koriandrových semínek
  • 2 lžičky celého černého pepře
  • 2 bobkové listy
  • 1 citron
    pruh kůry, plus ½ nastrouhaného, plus trochu šťávy
  • 2 lžíce světle hnědého cukru
  • 1 hlávka česneku
    vršek odkrojen, aby se odkryly stroužky
  • olivový olej
  • 200 g másla
  • estragon
    jemně nasekaný

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal795
  • tuky65.9g
  • nasycené32.4g
  • sacharidy3g
  • cukry1.5g
  • vláknina0.6g
  • proteín47.3g
  • sůl1.4g

Postup přípravy

  • krok 1

    Kuře naporcujte - nejprve oddělte stehna, ta vložte do větší mísy. Pak odstraňte páteř kuřete tak, aby zůstala v celku prsa i s kostí a s připojenými křídly. Přidejte do mísy ke stehnům.

Objevte spoustu dalších vzrušujících kuřecích receptů

Kuře normandský recept
reklama
reklama
reklama
reklama