Tex-Mex burger
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- plus chlazení
- Velmi snadné
- 4 porce
Skip to ingredients
Suroviny
- 500 g hovězí maso mleté, vepřové nebo krůtí
- 1 červená cibule, jemně nakrájená
- 1 lžička kajenský pepř
- 1 lžička oregano sušené
- 4 bulky, opečené
- 4 plátky sýr Monterey Jack
- 4 lžíce rajčata, čerstvá, nasekaná
- 1 avokádo, na plátky
Postup přípravy
- KROK 1
Smíchejte mleté maso s cibulí, kajenským pepřem a oreganem. Dobře osolte, vytvarujte 4 placičky a nechte 30 minut chladit.
- KROK 2
Zahřejte troubu na 200 °C. Burgery opékejte 15 minut nebo dokud nejsou podle vašich představ hotové, v polovině je obraťte.
- KROK 3
Do rozpečených bulek vložte sýr, rajčata, avokádo a ihned podávejte.