reklama

Suroviny

  • 10 stonků pažitka
  • 5 stonků petrželka
  • 100 g cherry rajčata
  • sůl
  • 4 vejce
  • 2 lžíce mléko
  • 1 lžíce máslo
  • čerstvě mletý pepř
  • špetka mletá paprika, sladká

Postup přípravy

  • KROK 1

    Nejdříve omyjte bylinky i cherry rajčata a osušte je. Pažitku a petrželku nasekejte nadrobno. Cherry rajčata nakrájejte na čtvrtky nebo osminy (podle velikosti), osolte a nechte okapat na papírových utěrkách.

  • KROK 2

    Vejce, mléko a sůl dejte do mísy a rozšlehejte vidličkou. Na pánvi s průměrem 20 cm na středním plameni rozpusťte máslo. Přidejte vaječnou směs a za občasného míchání nechte prohřát.

  • KROK 3

    Jakmile vaječná směs začne tuhnout, opatrně do ní zamíchejte cherry rajčata a petrželku. Vše povařte další 2 až 3 minuty, osolte, opepřete a dochuťe mletou paprikou. Podávejte posypané pažitkou.

reklama
reklama
reklama
reklama