reklama

  • 1 lžíce meruňkový džem
    jemný, tekutý
  • 200 g marcipán
  • 300 g bílá cukrářská hmota
    (fondán)
  • zlatý nebo stříbrný sprej
    jedlý
  • jedlé zlaté kuličky
  • stuha
  • 1 8cm široký mini vánoční dortík
    odebraný ze středu vánočního věnce (viz 'hodí se k')

Nutriční hodnoty: per serving

  • kcal0
  • tuky0g
  • nasycené0g
  • sacharidy0g
  • cukry0g
  • vláknina0g
  • proteín0g
  • sůl0g

Postup přípravy

  • krok 1

    Použijte meruňkový džem na polevu vašeho mini dortu. Zakryjte marcipánem a 250 g bílé fondánové polevy připravené k rolování.

  • krok 2

    Vyválejte dalších 50g polevy a pomocí vykrajovátek vykrajujte sněhové vločky nebo hvězdičky – můžete je nastříkat zlatým nebo stříbrným jedlým sprejem, aby vypadaly opravdu dramaticky. Nalepte je na dort trochou tekuté polevy, mezi hroty umístěte jedlou zlatou kouli a přidejte hezkou stuhu.

reklama
reklama
reklama
reklama