reklama

  • 1 kg mrkev
  • 2 a 1/2 lžíce řepkový olej
  • 1 a 1/2 lžičky med
    tekutý
  • 1 ks citron
    kůra a šťáva
  • 5 snítek tymián

Nutriční hodnoty: per serving

  • kcal63
  • tuky4g
  • nasycené0g
  • sacharidy6g
  • cukry6g
  • vláknina4g
  • proteín1g
  • sůl0.1g

Postup přípravy

  • krok 1

    Vložte pokrájenou mrkev do hrnce s vroucí vodou a vařte 8 – 10 minut do změknutí. Mezitím vytvořte dresink: Smíchejte řepkový olej, med, citronovou šťávu a kůru a lístky tymiánu.

  • krok 2

    Mrkev sceďte a vraťte do pánve. Pokapejte dresinkem, osolte a opepřete, protřepejte a servírujte.

reklama
reklama
reklama
reklama