reklama

  • 200 g máslo
  • 140 g hnědý cukr
  • 397 g kondenzované mléko
    (1 konzerva)
  • 397 g karamel
    (1 konzerva)
  • 1 lžička mletý zázvor
  • 150 ml whisky

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal63
  • tuky4g
  • nasycené2g
  • sacharidy6g
  • cukry6g
  • vláknina0g
  • proteín1g
  • sůl0.08g

Postup přípravy

  • krok 1

    Do pánve dejte máslo, cukr, kondenzované mléko, karamel a zázvor. Jemně zahřívejte, dokud se máslo nerozpustí – dejte pozor, abyste omáčku nepřipálili.

  • krok 2

    Sundejte z ohně a poté vmíchejte whisky, aby vznikl hladký likér. Nalijte do sterilizovaných sklenic a před uzavřením nechte vychladnout.

reklama
reklama
reklama
reklama