
Koktejl El Pastor mezcal negroni
1 porce
Snadné
Příprava
Letos v létě prostě musíte vyzkoušet tohle negroni s mexickým twistem. Místo ginu v něm totiž figuruje mezcal – destilát typický pro Mexiko. Vyrábí se z agáve a vyniká kouřovou chutí, která fantasticky ladí s červeným vermutem a Campari.
Přejít na suroviny
- led
- 25 ml mezcal(použili jsme Amores Espadin)
- 25 ml červený vermut
- 25 ml Campari
Na ozdobu
- plátek pomeranče
Nutriční hodnoty: na porci
- kcal110
- tuky0g
- nasycené0g
- sacharidy1g
- cukry1g
- vláknina0g
- proteín0g
- sůl0.01g
Postup přípravy
krok 1
Do sklenice (typu tumbler) dejte několik kostek ledu a přelijte je mezcalem, vermutem a Campari. Míchejte, dokud nebude vnější strana sklenice studená.
krok 2
Před podáváním ozdobte plátkem pomeranče.