Tropický punč
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Velmi snadné
- Na 8–10 porcí
Přejít na suroviny
- 1/2 ks čerstvý ananasoloupaný, zbavený tuhého středu a nakrájený na kousky
- 2 ks mangooloupané, zbavené pecky a nakrájené na kousky
- 2 ks karambolanakrájená
- 150 ml guava džusnebo jiný džus z tropického ovoce
- 50 ml zázvorové limonády
- kcal83
- tuky0g
- nasycené0g
- sacharidy20g
- cukry20g
- vláknina0g
- proteín1g
- sůl0.01g
Postup přípravy
krok 1
Smíchejte všechno ovoce ve velké misce se džusem z guavy a poté vychlaďte, dokud nebudete připraveni k podávání. Těsně před podáváním přelijte zázvorovým limonádou a podávejte s naběračkou a malými kelímky, sklenkami nebo mističkami, aby si každý mohl nandat tolik ovoce s punčem, kolik chce.