
Tropický punč
Na 8–10 porcí
Velmi snadné
Příprava
Osvěžující ovocný salát zalitý sladkým tropickým punčem je skvělou sladkou tečkou na závěr party. Pro dospělé můžete punč vylepšit třeba kapkou bílého rumu.
Přejít na suroviny
- 1/2 ks čerstvý ananasoloupaný, zbavený tuhého středu a nakrájený na kousky
- 2 ks mangooloupané, zbavené pecky a nakrájené na kousky
- 2 ks karambolanakrájená
- 150 ml guava džusnebo jiný džus z tropického ovoce
- 50 ml zázvorové limonády
Nutriční hodnoty: na porci
- kcal83
- tuky0g
- nasycené0g
- sacharidy20g
- cukry20g
- vláknina0g
- proteín1g
- sůl0.01g
Postup přípravy
krok 1
Smíchejte všechno ovoce ve velké misce se džusem z guavy a poté vychlaďte, dokud nebudete připraveni k podávání. Těsně před podáváním přelijte zázvorovým limonádou a podávejte s naběračkou a malými kelímky, sklenkami nebo mističkami, aby si každý mohl nandat tolik ovoce s punčem, kolik chce.